Volwassenen

Algemeen

Bent u op zoek naar een leuke teamdag voor uw bedrijf of zoekt u meer verdiepingsactiviteiten voor een teambuilding? Dat kan bij ons! Industry of Activity verzorgt voor volwassenen verschillende activiteiten die spannend en uitdagend zijn. We hebben actieve en minder actieve activiteiten. Daarnaast kunt u zich ook aanmelden met een groep vrienden voor een leuke doe-middag of avond. Zelfs met een klein aantal personen kunt u bij ons terecht! Dit doen we voor verschillende doelgroepen. Op deze pagina vind u ons aanbod.

Puzzeltocht

Bent u een puzzellaar en houdt u ook van de natuur? We hebben een autopuzzeltocht ontwikkeld waarbij u ook een fantastisch stukje van Bonaire ontdekt. Met deze autopuzzeltocht werken we met een GPS app op uw eigen telefoon waarbij coördinaten gevonden moeten worden. Bent u op het juiste punt, dan vind u daar een kleine schat (‘Clue’) probeer alle ‘Clues’ te vinden en los de puzzel op! We kunnen deze tocht ook aanpassen voor een ander vervoersmiddel. (auto niet inbegrepen)

Minute to win it

Minute to win it bestaat uit een reeks korte behendigheidsspelletjes die binnen een minuut moeten worden voldaan. De basis is simpel maar de uitvoering is zeker een leuke uitdaging! Je speelt dit hilarische spel met minimaal 6 personen zodat er 2 teams gemaakt kunnen worden. Deze activiteit is voor jong en oud en zeer geschikt wanneer u zoekt naar ontspanning en FUN!

Uitje op maat

Zoekt u een leuke activiteit maar u komt er niet helemaal uit? Wij maken graag samen met u een programma op maat met activiteiten die passen bij uw wensen, uw doel, uw tijd en het beschikbare budget. Interesse? Neem contact met ons op!

Zumba

Zumba is een groot feest waarbij u ook nog een goede work-out doet! Dit dans- en fitnessprogramma is gebaseerd op Latijns Amerikaanse muziek. Door de dansvormen o.a. salsa, merengue, reggaeton, combia, dancehall, blijft u helemaal in shape. Zumba wordt iedere week gegeven bij ons in de studio en ook bij Divi Flamingo Resort Bonaire. Klik hier voor een filmpje! Kijk in het rooster voor de juiste tijden en voor informatie kijk ook op onze Facebookpagina.
Zumba op een evenement of bedrijfsdag? Dat kan ook! Ga naar contact en stuur ons een bericht.