Kinderen

Algemeen

Industry of Activity verzorgt kinderactiviteiten waarbij we iedere keer het kind proberen uit te dagen en te prikkelen om nieuwe kennis en vaardigheden te leren. Wij hebben wekelijkse activiteiten, speciaal georganiseerde activiteiten en u kunt ook een activiteit op maat aanvragen. Plezier staat bij ons boven alles! Hieronder ziet u ons aanbod.

Wekelijkse activiteiten

Iedere week bied Industry of Activity verschillende activiteiten aan voor alle leeftijden. Van 3- jarige peuters t/m 50+. Denk hierbij aan Kids workout, musical zang en dans, streetdance, knutselen, dance workout modern en nog meer. Ook geven we een kleine presentatie van wat er is geleerd. Familie en vrienden mogen dan komen kijken! U krijgt bericht wanneer de presentaties zijn. Bent u benieuwd welke activiteiten er zoal zijn? Kijk dan in onze kalender.

Bonaire Youth Experience (BYE)

Bonaire Youth Experience is een vakantieplan! In het kort heet het BYE. Ons vakantieplan is een soort alles-in-een-workshop. We maken iedere keer een afgestemd programma voor alle kinderen die op Bonaire zijn. Dus ook kinderen die op vakantie zijn bij familie of vrienden kunnen meedoen! BYE is geen vaste opvang. We bieden de aangegeven dagen doelgerichte activiteiten aan. Denk daarbij aan dans, zumba, sport&spel, knutselen, drama, zwemmen, speurtocht, junior bootcamp en nog veel meer. Super veel FUN voor uw kind in de vakantieperiode. Kijk in de kalender voor het komende vakantieplan en meld je nu al aan via de knop direct inschrijven.

Zumba

Swing de deur uit met Zumba. De kinderen dansen afgewisseld met fitnessoefeningen op gepaste en vrolijke muziek. Zo blijven ook de kinderen goed in shape! De leeftijd voor Zumba Kids is tussen de 4 en 10 jaar. Iedere zaterdagochtend om 11uur – 12uur(11am-12am) bij Health & Fitness Center Bonaire. Zumba op een kinderfeestje? Dat kan! Ga naar direct inschrijven en stuur ons een bericht.

Activiteit op maat

Bent u opzoek naar een leuke invulling voor uw kinderfeestje? Ook dat kan bij Industry of Activity. Wij geven graag een leuke workshop! Daarbij kunt u denken aan verschillende workshops:

  • Dans (streetdance, kleuterdans, klassiek, hiphop, zumba en andere dansstijlen)
  • Sport&spel
  • Knutselen
  • Drama/toneel/musical
  • Speurtocht
  • Schminken
  • e.a.