Nieuws

Happy Holidays! ….en info over 2017

Happy Holidays! ….en info over 2017

Hallo Allemaal!

Allereerst heel erg bedankt allemaal voor jullie enthousiasme, plezier en sportiviteit in 2016! Samen hebben we er weer een super leuk jaar opzitten!

Vakantiestop

De Kerstvakantie is begonnen en daardoor stoppen de wekelijkse lessen voor 2 weken. Alle zumbalessen gaan wél gewoon door in de vakantie. De eerste les is op maandag 9 januari 2017.

Vakantieplan: Bonaire Youth Experience #11 (BYE #11)Olaf

In de vakantie hoef je je zeker niet te vervelen! BYE#11 staat voor de deur! 2 weken lang van 8u tot 17u krijg je doelgerichte activiteiten. BYE is heel flexcibel want wil je maar een paar dagen of zelfs alleen een ochtend/middag willen komen? Dat kan! Vul het inschrijfformulier in en stuur het naar: info@industryofactivity.com

Nieuwe studio

Vanaf 9 januari 2017 beginnen we in de nieuwe studio van Industry of Activity! De verbouwing is bijna klaar en de laatste loodjes worden gelegd. Ik ben nu al heel erg trots op het resultaat. Nieuwsgierig? Kom dan gewoon even kijken. Dat mag altijd!

Nieuw rooster en prijzen

Doordat er nu meer en verschillende lessen aangeboden kunnen worden, wordt het rooster aangepast. Dit wordt de eerste week van januari bekend gemaakt. Niet alle lessen gaan naar de studio. Zumba en Fitkids blijven op locatie. Op dit moment hebben we als betalingswijze de strippenkaarten. Vanaf 2017 gaan we ook met abonnementen werken. Ook dit wordt in de eerste week duidelijk gemaakt.

 

Wil je meer info of is er iets niet duidelijk? Stuur dan een mailtje naar info@industryofactivity.com. Volg ook onze Facebook pagina: Industry of Activity

We hopen jullie allemaal ook weer terug te zien in 2017!

More fun, play, dance with power!

Een fijne kerst en een knallend nieuwjaar!!

bunny